Topiro - Röd bil.jpg

Vår historia

Topiro Entreprenad AB grundades 1998 av Peter och Annette Juhlin. Tillsammans med våra medarbetare har företaget byggts upp till vad det är idag.

När företaget grundades var planen inte att växa och bli så stora som vi är idag. Men företagets tillväxt har ökat och utvecklingen har varit fantastisk. Från att i huvudsak jobba på mindre entreprenader är det idag både stora och små entreprenader vi tar oss an.

 
Topiro - Maskiner.jpg

Våra kunder

Tyngdpunkten ligger på ramavtal med företag och offentlig sektor samt arbeten mot kunder som bostadsrättsföreningar och företag.

Vi älskar kombinationen av olika typer av projekt. Vi gillar utmaningar och att finna bästa möjliga lösning för respektive projekt och kund är vår ”passion”.

Goda kundrelationer är oerhört viktiga för oss.

 
Topiro - Medarbetare.jpg

Medarbetare

Våra medarbetare är företagets viktigaste tillgång och framgångsfaktor. Entreprenörskapet, kompetensen och specialiseringen bidrar till ett flexibelt och effektivt genomförande av projekten.

Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen när du arbetar med oss. Under de år vi varit verksamma har vi skaffat oss en stor erfarenhet av många olika typer av projekt och just denna erfarenhet är troligen den del som ger ett bra slutresultat och att vi kan nå upp till kundens förväntningar.